Wat onze klanten zeggen

Recensies op Facebook

Inmiddels twee keer verhuisd met deze verhuizer en het was snel en goed geregeld. Denkt mee in mogelijkheden en levert goed werk. Absolute aanrader als je spullen te verhuizen hebt. Verhouding prijs kwaliteit is ook zeer gunstig!

Michelle Nijhuis

Verhuizing van Nederland naar Spanje perfect uitgevoerd. Fijn meegedacht en prettige communicatie en alles voor een vriendelijke prijs.

Patrick & Francis

Bij het eerste telefonische contact voelde het al direct vertrouwd. En dat is zo gebleven. Het ophalen van de inboedel in Nederland verliep prima en een week later was één telefoontje genoeg en even later stond Willem met onze spullen voor de deur van ons vakantiehuis in Spanje. Willem en Karin bedankt voor de goede en persoonlijke service en we kunnen iedereen Holland Espana Line van harte aanbevelen.

John & Mariska

Wij hebben al 3 keer gebruik gemaakt van jullie verhuisdiensten. Hoewel wij het de eerste keer best een beetje eng vonden om al onze spullen aan een “onbekend iemand” mee te geven, is het transport iedere keer zeer goed verlopen. Willem komt zijn afspraken goed na en hij is altijd op tijd! Samen met zijn vrouw Karin komt hij de spullen brengen en uitladen. Binnenkort hebben wij Willem alweer voor de 4e keer nodig voor de volgende vracht naar Spanje. Inmiddels hebben wij hem ook al bij veel vrienden aanbevolen.

 
Lillian & Ferry

Geweldige vriendelijke service, mooi op tijd. Zowel laden in Spanje als lossen in Nederland! Willem heel erg bedankt en we hopen op een langdurige samenwerking!

Yvonne & Patrick

Wat hebben jullie er een mooie website van gemaakt. Mijn complimenten. Ik sprak net met Karin, wat een aardige vrouw is dat zo door de telefoon. Willem ken ik persoonlijk i.v.m. mijn verhuizing vorig jaar en hij heeft het werkelijk fantastisch gedaan. Die nieuwe vrachtauto ziet er ook super uit!

Hester & John

Wij hebben al vele malen gebruik gemaakt van de verhuisdiensten van Willem en Karin. Alles is iedere keer tot volle tevredenheid verlopen. Er wordt heel zorgvuldig met de spullen omgegaan. Er is een heldere communicatie gedurende het hele proces, duidelijke afspraken vooraf en géén verrassingen áchteraf! Willem is flexibel en nooit te beroerd mee te werken en te denken.

Tim & Patty

Onze spullen zijn door willem in augustus naar spanje gebracht en keurig opgeslagen totdat wij de sleutel ontvingen. Fijn dat er met ons mee werd gedacht. Met het kopen van een huis heb je veel andere dingen aan je hoofd. Als wij over een jaar of vijf definitief naar spanje komen zullen we wederom van jullie diensten gebruik gaan maken!

Alfred & Linda

Hierbij bedanken wij Willem van harte voor het verhuizen van onze inboedel vanuit Spanje naar België. Hij heeft alles met de nodige zorg, voorzichtigheid en stiptheid afgeleverd! Wij waarderen zijn hulp enorm en raden iedereen aan om met hem samen te werken! U kan uw verhuizing met een gerust hart aan hem toevertrouwen!

Suzy Noelmans

Verdere opmerkingen van klanten

Hier kunt u ons ook direct beoordelen

Alle afspraken goed nagekomen!

Rated 5 out of 5
5. november 2022

Ik ben in 2016 vanuit Laren verhuisd naar Javea en vanaf het eerste contact verliep alles volgens afspraak. Complimenten!

Robert

Top bedrijf (en mensen). Zou 6 sterren geven als het kon. Graag tot een volgende keer.

Rated 5 out of 5
19. juni 2022

Soms kom je een bedrijf tegen dat je verwachtingen overtreft. Het bedrijf van Willem en Karin is er voor mij zo één.

Wij boekten een transport van Almere naar Valencia. Altijd even onwennig zo’n eerste keer (en waarschijnlijk niet de laatse keer). Je weet immers niet met wie je in zee gaat. Maar vanaf het begin verliep de communicatie snel en duidelijk. Geen open eindjes, “gewoon” lekker de afspraken nakomen en je tijdig op de hoogte houden.

Aflevering was dan ook op het afgesproken tijdstip en vlotjes. Het transport bevatte onder andere een zware Plasma TV waarvan het scherm door zijn eigen gewicht zou (kunnen) breken als deze horizontaal vervoerd wordt. Die instructie is mooi door de hele proceslijn meegenomen. Ondanks een paar maal overpakken (logischerwijs: er gaan meer transporten in één vrachtauto; bus-opslag-vrachtauto-etc) merk je dat er heel zorgvuldig gewerkt wordt. De Plasma TV stond mooi rechtop in de bus. Alles mooi geladen en niets ontbreekt, niets is beschadigd, niets is defect. Een fiets is mooi onbeschadigd overgekomen, net als een hogedrukreiniger en een grenen keukentafel van 220 cm. Dat zijn toch best potentieel “lastige” items. Wel zelf even nadenken over voldoende beschermend karton natuurlijk… Je spulletjes gaan immers gewoon dik 2.000 km op reis.

Bij aankomst gezellig kunnen kletsen met Willem en Karin. Je merkt de passie en ervaring. Petje af. Voor een volgend transport zal ik zeker weer bij ze aankloppen en ik kan ze dan ook zeker aan anderen aanbevelen.

O, mijn belangrijkste les en gelijk een tip aan ander klanten: bespaar niet op verhuisdozen. Ik had die van Action. Lekker goedkoop. Maar je maakt het jezelf en het transportbedrijf ontzettend lastig. Die dozen kunnen gewoon niets hebben. Een beetje gewicht en de bodem klapt open. Of de handvatten scheuren uit. Je kunt je voorstellen dat dit niet lekker werkt. Ik had al veel verstevigd met duct tape, maar dat is eigenlijk onzin bij een goede(!) verhuisdoos. En dozen worden natuurlijk ook nog eens gestapeld. Dat is niet ideaal bij slappe dozen. Tip van Willem en nu van mij: gebruik gewoon goede dozen van Ikea. Iedereen blij en veel veiliger voor je spulletjes.

Walter

Hele goede service en vriendelijk contact!

Rated 5 out of 5
26. januari 2021

Huisraad en fietsen van nederland naar spanje.

Gepersonaliseerde dienst. Niets beschadigd. Alles ging heel vlot, zowel bij het inladen,

als bij het afleveren. Alles op tijd en zoals afgesproken!

Zijn heel blij… super service!

Arno Overmeer

transport belgie - Spanje

Rated 5 out of 5
29. juni 2020

dank jullie John & Willem voor de goede en snelle service van het transport van onze dozen ,boxen + tractor ,vandaag afgeleverd en uitgeladen aan huis ,een aanrader als je goederen wilt vervoeren via deze firma ,Truus & Frits Rio

truus rio

Professionell, schnell und zuverlässig

Rated 5 out of 5
7. april 2020

Wir sind mit Karin und Willem innerhalb Spaniens umgezogen. Von Anfang an lief alles reibungslos und sehr freundlich. Daher von unserer Seite: Absolute Empfehlung!

Ingrid & Rolf

Holland España Line

NIF: ESX9447457T
Karin Loomans
Ctra de Gata 144, CV-734
03730 Jávea
Alicante
España

Datenschutz/Privacy Policy

Cookie Policy

Contact/Openingstijden:
Ma-Vr 9:00 – 19:00
Za: 9:00 – 14:00
ES: +34 656 835 843
NL: +31 647 455 886
Of klik hier en schrijf ons een e-mail