Wat onze klanten zeggen

Recensies op Facebook

Inmiddels twee keer verhuisd met deze verhuizer en het was snel en goed geregeld. Denkt mee in mogelijkheden en levert goed werk. Absolute aanrader als je spullen te verhuizen hebt. Verhouding prijs kwaliteit is ook zeer gunstig!

Michelle Nijhuis

Verhuizing van Nederland naar Spanje perfect uitgevoerd. Fijn meegedacht en prettige communicatie en alles voor een vriendelijke prijs.

Patrick & Francis

Bij het eerste telefonische contact voelde het al direct vertrouwd. En dat is zo gebleven. Het ophalen van de inboedel in Nederland verliep prima en een week later was één telefoontje genoeg en even later stond Willem met onze spullen voor de deur van ons vakantiehuis in Spanje. Willem en Karin bedankt voor de goede en persoonlijke service en we kunnen iedereen Holland Espana Line van harte aanbevelen.

John & Mariska

Wij hebben al 3 keer gebruik gemaakt van jullie verhuisdiensten. Hoewel wij het de eerste keer best een beetje eng vonden om al onze spullen aan een “onbekend iemand” mee te geven, is het transport iedere keer zeer goed verlopen. Willem komt zijn afspraken goed na en hij is altijd op tijd! Samen met zijn vrouw Karin komt hij de spullen brengen en uitladen. Binnenkort hebben wij Willem alweer voor de 4e keer nodig voor de volgende vracht naar Spanje. Inmiddels hebben wij hem ook al bij veel vrienden aanbevolen.

 
Lillian & Ferry

Geweldige vriendelijke service, mooi op tijd. Zowel laden in Spanje als lossen in Nederland! Willem heel erg bedankt en we hopen op een langdurige samenwerking!

Yvonne & Patrick

Wat hebben jullie er een mooie website van gemaakt. Mijn complimenten. Ik sprak net met Karin, wat een aardige vrouw is dat zo door de telefoon. Willem ken ik persoonlijk i.v.m. mijn verhuizing vorig jaar en hij heeft het werkelijk fantastisch gedaan. Die nieuwe vrachtauto ziet er ook super uit!

Hester & John

Wij hebben al vele malen gebruik gemaakt van de verhuisdiensten van Willem en Karin. Alles is iedere keer tot volle tevredenheid verlopen. Er wordt heel zorgvuldig met de spullen omgegaan. Er is een heldere communicatie gedurende het hele proces, duidelijke afspraken vooraf en géén verrassingen áchteraf! Willem is flexibel en nooit te beroerd mee te werken en te denken.

Tim & Patty

Onze spullen zijn door willem in augustus naar spanje gebracht en keurig opgeslagen totdat wij de sleutel ontvingen. Fijn dat er met ons mee werd gedacht. Met het kopen van een huis heb je veel andere dingen aan je hoofd. Als wij over een jaar of vijf definitief naar spanje komen zullen we wederom van jullie diensten gebruik gaan maken!

Alfred & Linda

Hierbij bedanken wij Willem van harte voor het verhuizen van onze inboedel vanuit Spanje naar België. Hij heeft alles met de nodige zorg, voorzichtigheid en stiptheid afgeleverd! Wij waarderen zijn hulp enorm en raden iedereen aan om met hem samen te werken! U kan uw verhuizing met een gerust hart aan hem toevertrouwen!

Suzy Noelmans

Holland España Line

NIF: ESX9447457T
Karin Loomans
Ctra de Gata 144, CV-734
03730 Jávea
Alicante
España

Datenschutz/Privacy Policy

Cookie Policy

Contact/Openingstijden:
Ma-Vr 9:00 – 19:00
Za: 9:00 – 14:00
ES: +34 656 835 843
NL: +31 647 455 886
Of klik hier en schrijf ons een e-mail